T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
İSTANBUL / ESENYURT - Bey-Koop. Ali Çebi Ortaokulu

 "My Learnıng  Journey Wıth  Tales" (Masallarla Öğrenme Yolculuğum)  e Twinning  Projemiz

MY LEARNING JOURNEY WITH TALES E-TWİNNİNG PROJESİ

 HAKKINDA BİLGİLER

 

 "My Learnıng  Journey Wıth  Tales" (Masallarla Öğrenme Yolculuğum)  e Twinning  Projesi okulumuz öğretmeni Sinem PAKERLER tarafından yürütülmektedir.

  Proje   Türkiye(10), Romanya(3), Kuzey Makedonya(3), Yunanistan(2), Bulgaristan(2), Polonya(1), Litvanya(1), İtalya(1) olmak üzere toplamda 23 öğretmenin işbirliği ile başladı.

Proje ile okuma sevgisi ve okuma alışkanlığı, ilişkiler arasında bağ kurmaya çalışan çocuklarda soyut düşünme becerilerinin geliştirilmesi, hayal gücünü geliştirmek, çocukta dil, duygusal ve bilişsel gelişim,sevgi, dostluk ve nezaketin önemi, matematik sevgisi kazanmaları amaçlanmıştır.

Masal diyarının sihirli kapısını masalların sıra dışı kahramanlarıyla aralıyoruz. Masallardaki sıra dışılıktan, eğitim temellerinden ve insanlara verilen derslerden eğlenerek öğreniyoruz. Çocuklarımızı iyi davranışlara ve sıra dışı kahramanlara yönlendirmek karakterlerini olumlu yönde etkileyecektir. Merak ve heyecan içinde Kaf Dağı'nın ardında disiplinler arası geçişlerle dolu olaylar dünyasında bizlerle buluşmaya hazır mısınız? Öğretmenimize ve öğrencilerimize yeni projelerinde başarılar dileriz.

27-06-2023

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 27.06.2023 - Güncelleme: 27.06.2023 23:45 - Görüntülenme: 187
  Beğen | 37  kişi beğendi