Kurum Misyonumuz ve Vizyonumuz

MİSYONUMUZ

Kurum olarak misyonumuz, bütün öğrencilerimizin öğrenmeyi öğrenmelerini sağlamak, kendilerini dünya vatandaşı olarak görmeleri ve benimsemeleri konusunda yüreklendirmek, kendini gerçekleştiren bireyler olmalarına yardımcı olmak, bu yolda Atatürkçü düşünceden ödün vermeden ilerleyen, insan haklarına saygılı, bilimsel ve demokratik düşünen, sosyal sorumluluklarının bilincinde bireyler olarak yetiştirmek ve yetenekleri doğrultusunda üst eğitim kurumlarına hazırlamaktır.

VİZYONUMUZ

Çağdaş teknolojiye hâkim öğretim kadrosuna ve teknolojinin getirdiği son yeniliklere sahip bir okul ortamı oluşturmak, öğrenmeyi öğrenmiş, bilimsel ve demokratik düşünen, insan haklarına saygılı, kendini gerçekleştirmiş bireyleri topluma hazırlamak, tüm modern öğretim tekniklerinin kullanıldığı, sosyal ve kültürel faaliyetlerde il ilçe ve ülke çapında başarılara imza atan, uluslararası eğitim projelerinde yer alarak adını duyuran bir okul haline gelmek,    Bey – Koop Ali Çebi Ortaokulu'nun vizyonudur.

Yayın: 23.12.2012 - Güncelleme: 20.02.2024 16:27 - Görüntülenme: 3193

Etiketler :