Mrt

Kahraman Türk kadını, sen yerde sürünmeye değil, omuzlar üzerinde göklere yükselmeye layıksın.️   MUSTAFA KEMAL ATATÜRK -17 Mart 1923 Tarsus Konuşması. . . . #KadınDemek Hayat demek. #KadınDemek Emek ve umut demek. Onur ve gurur demek. Tüm kadınlarımızın ayakları üstünde durduğu, hakları için mücadele etmek zorunda kalmadığı yıllar olması ümidiyle 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun.️️️️️️ . . . Günün anlam ve önemiyle ilgili pano çalışması için emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

Mrt

1-7 Mart Deprem Haftası kapsamında Bey-Koop Ali Çebi Ortaokulu olarak öğrenci ve personelimizle Deprem Tahliye Tatbikatı gerçekleştirdik.Tatbikatın ardından Sivil Savunması ekip sorumlumuz müdür yardımcısı Gürel Aslandağ tarafından bilgilendirme konuşması yapılmıştır.

Mrt

Yeşilay Haftası odak noktamız teknoloji bağımlılığı

Teknoloji bağımlılığı, bireylerin dijital platformlara bağımlı hale gelmelerini,sürekli dijital araçlarla etkileşimde bulunma ihtiyacı, sosyal medya kullanımının aşırıya kaçması gibi ortaya çıkar.

Buna dur demek elimizde ‼️

Mrt

“Kim Ramazan ayını oruç tutarak geçirir ve ona inançla, sevap umuduyla devam ederse geçmiş günahları bağışlanır.” (Buhârî, İman, 28; Müslim, Sıyâm, 164) ️

Okulumuz Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni Mehmet Sait ALEM ve Müdür Yardımcımız Sinem PAKERLER öğrencilerimizle birlikte Ramazan panosu düzenledi.

Yapmış oldukları çalışmalarından dolayı 6/L sınıfı öğrencilerimiz Derin AKÇAKOÇ-Çağla ASLAN -Serranur ARSLANOĞLU-Mislina ÖZDEMİR-Oğuzhan ABUŞ-Melis TURAN-Berra BEKAR'a , öğretmen ve idarecimize emekleri için teşekkür ediyoruz.

Mrt

İstanbul Okuyor Ben Okuyorum Projesi dahilinde "Tarihin Gizemine Seyahat Çanakkale " kitabının yazarı Türker Alpertunga ile muhteşem bir imza günü yaptık.

Çanakkale destanını Türker Alpertunga 'nin kaleminden okumak bizleri ayrıca duygulandırdı.

Bugün ile geçmiş arasında manevi bir yolculuğa çıktık. Bey -Koop Ali Çebi Ortaokulu 5. Ve 6. Sınıf öğrencileri olarak merak ettiğimiz tüm soruları sorduk.

Vee yazarımızın bundan sonraki kitaplarını merakla beklemeye başladık. Yeni maceralarda buluşmak üzere.

Kas

5. Sınıf öğrencilerimiz ülkemizdeki tarihi ve doğal güzelliklere yaptıkları ziyaretleri Sosyal Bilgiler dersinde öğretmenimiz Gülten Soysal ile birlikte sunum haline getirmiştir.

Kas

[14:52, 03.11.2023] Büşra: Cumhuriyetimizin 100. yılını coşkuyla kutluyor.Bu kıymetli toprakları bize vatan yapan başta Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ü ve vatanımızın bölünmez bütünlüğünü, milletimizin huzur ve güvenliğini sağlayan ve bu gaye için toprağa düşerek Şehitlik mertebesine ulaşan bütün şehit ve gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz.

[14:52, 03.11.2023] Büşra: "Cumhuriyet ilelebet payidar kalacaktır."Mustafa Kemal Atatürk"

Mustafa Kemal Atatürk'ün ışığında "İlelebet Cumhuriyet !

Ekm

Cumhuriyetimizin 100'ncü kuruluş yıl dönümünde şehitlerimizin kanlarıyla sulanan

vatan topraklarının bütünlüğünü ve Mustafa Kemal Atatürk'ün büyük emaneti olan Cumhuriyeti ve Cumhuriyetin

tüm kurumlarını birlik ve beraberlik içinde korumanın azmi ve kararlılığı içerisinde; 100.yıl dönümü ruhuna uygun, 100.Yıl Marşımızı coşkuyla söyledik.

@tcmeb

@y__tekin

@istanbulilmem

@mucahityentur

@istmemtemelegitim

@fcobanoglu45

.

#esenyurteğitimledaimai̇leriye

Ekm

7-22 Ekim codeweek (kodlama haftası)  kapsamında Cumhuriyetimizin 100. Yılına ithafen kodlama Etkinliklerini cumhuriyet bayramı ile bütünleştirilerek öğrencilerimizle birlikte kutladık.

️

#codeweek

#cumhuriyetimiz100yasinda

#codeweek100.yıl

#kodlamahaftasi

#codeweek2023

Eyl

Ortak sınav tarihlerini zümre başkanlarımızın katılımıyla bakanlığımızca yayınlanan Ölçme ve Değerlendirme Yönetmeliği doğrultusunda hazırlayarak okul web sitemizden ilan ettik.