May

Bu yıl Antalya'da 14.’sü düzenlenen Uluslar Arası Eğitim Yönetimi Formu’nda (EYFOR XIV) okulumuzu temsilen hazırlamış olduğumuz poster sunumumuzu gerçekleştirdik.

.

@tcmeb

@istmemtemelegitim

@istanbulilmem

@esenyurtmem

@necatiyener_

@ozzii.ozz

@sinempkrlr

@saidalem

@gazi_universitesi

.

#uluslararası #antalya#eyfor #eyforxiv #eyuder #postersunumu #poster #egitim#form #2023egitimhedef

May

Her yıl Mayıs ayının ilk haftası (1-7 Mayıs) ülkemizde “Bilişim Haftası” olarak kutlanmaktadır. Bilişim, bilgi dünyası ile teknoloji dünyası arasındaki köprüyü kuran en önemli etkendir. Bu yüzden teknoloji ve internet hayatımızın vazgeçilmez bir parçası haline gelmiştir. Teknolojinin, hayatımızın vazgeçilmezi olması ile birlikte hem yararları hemde zararları ortaya çıkmıştır. Biz bu haftada yararları ve üretkenliğimize etkileri üzerine odaklandık.

#alicebikodluyor

#kodlabüyü

#makeymakey

#bilisimhaftasi

Nis

Yıldız Kız Voleybol Takımımız 3. Oldu. Öğrencilerimizi ve emeği geçen bütün öğretmenlerimizi tebrik ederiz..

Nis

Efe Güngör den bir başarı daha. Tübitak Ortaokul Bilgisayar alanında Gümüş madalya alan öğrencimizi, hazırlayan ve emek veren öğretmenlerimizi kutluyoruz. Tebrikler...

Nis

Zeka Oyunları İlçe elemelerinde Küre oyunu kategorisinde 6K sınıfından Hasan Aslan, Kulami oyunu kategorisinde 6K sınıfından Furkan Çakılkaya adlı öğrencilerimiz ilçede 1.olarak il elemelerine katılma hakkını elde etmişlerdir. Öğrencilerimize başarılar dileriz.

Nis

Bey-Koop Ali Çebi Ailesi olarak hep birlikte daha nice bereketli sofralarda buluşmak dileğiyle.

Nis

Karşınızda 16 haftalık uzun bir eğitimi başarı ile tamamlayan 5. Sınıf Akran Arabulucuları.. Bu süreçte destek olan velilerimize, okula ders saatinden önce gelip eğitime can-ı gönülden katılan öğrencilerimize tebrikler. öğrendiklerimizi uygulamak için hazırız.

Nis

İSTANBUL İL ŞAMPİYONU  YILDIZ ERKEK  VOLEYBOL TAKIMIMIZ  ESENYURT İLÇE ŞAMPİYONU OLMUŞTUR. SIRADA TÜRKİYE ŞAMPİYONASI YARI FİNALLERİ VAR.EMEĞİ GEÇEN BÜTÜN ÖĞRETMENLERİMİZİ TEBRİK EDİYORUZ. ÖĞRENCİLERİMİZİ KUTLUYORUZ, BERABER İNANDIK VE BAŞARDIK. BAŞARILARINIZ DAİM OLSUN ÇOCUKLAR

Nis

Bey-Koop Ali Çebi Ortaokulu olarak 8. Sinif öğrencilerimizle beraber Kabataş Erkek Lisesi'ni ziyaret ettik. İstanbul'un köklü liselerinden birisi olan Kabataş Erkek Lisesi hakkinda değerli hocalarından bilgiler aldik. Orada okuyan öğrenciler Kabataşlı olmanin avantajlarini anlattilar. Lgs sinavina sayili günler kalmisken çalışma azmimiz daha da arttı. Geçen senelerde Ali Çebi Ortaokulu'ndan  Kabataş Erkek Lisesine bir öğrencimiz kazanmisti. Bu sene de Neden Olmasin ?

Mrt

Geri dönmeyi asla düşünmediler.!

Vatanın bölünmez bir bütün, Çanakkale'nin ise geçilmez olduğunu tüm dünyaya gösterdiğimiz şanlı zaferimiz 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü'nün 108. yıldönümünde, Başkomutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü ve silah arkadaşlarını, ebediyete irtihal eden şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyoruz.

Mrt

Voleybol küçük erkek takımımız bugünkü  final maçında İstanbul Şampiyonu olmuştur. Emeği geçen bütün öğretmenlerimizi tebrik ediyoruz. Öğrencilerimizi kutluyoruz, beraber inandık ve başardık. Başarılarınız daim olsun çocuklar..

Mrt

Yıldız Erkekler Futsal İstanbul Şampiyonasında İlk tur maçını Sultangazi İstek Okuluyla oynayan takımımız  4-1 kazandı. Güzel bir açılış yapan takımımız şampiyonluk yolunda göz doldurdu.

öğretmenlerimizi ve öğrencilerimizi tebrik ediyoruz. şampiyonlık bekliyoruz çocuklarrr..

Mrt

Voleybol küçük erkek takımımız bugünkü yarıfinal maçını 2-1 kazanarak Cuma günü yapılacak olan İstanbul Şampiyonası finaline kalmıştır.   ️✨ Final maçımız saat 12.00 de Yenibosna Fatih  Ortaokulu Spor Salonunda olacaktır.

#finalbizimçocuklar

Mrt

Türkiye'de her yıl 08-14 Mart haftasında kutlanılan Bilim ve Teknoloji Haftası ülkemizin bilgi toplumu oluşturma çalışmaları kapsamında önemli bir etkinliktir. Türk Tarih Kurumu'nun 66 sayılı, 30.04.1998 tarihli kararıyla, "Bilim ve Teknoloji" haftası olarak özel haftalar arasına eklenmiştir. Bilim ve Teknoloji haftası içerisinde bilim ve teknoloji dergileri, üniversiteler, üniversitelerin bilim ve teknoloji toplulukları seminerler, söyleşiler, yarışmalar gibi çeşitli etkinlikler düzenleyerek bu haftanın toplumda ses getirmesine katkı sağlarlar.

Okulumuzda da öğrencilerimizi bilinçlendirmek adına pano çalışması hazırlanmıştır.

"Hayatta En Hakiki Mürşit İlimdir" Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Bilim ve Teknoloji Haftası Kutlu Olsun!